Piure de cartofi cu cascaval

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert cartofii se strecoara si se zdrobesc bine cu telul. Se adau

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita de unt
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert cartofii se strecoara si se zdrobesc bine cu telul. Se adauga untul, smantana si cascavalul (in timp ce cartofii sunt inca fierbinti, sa se topeasca) si se bate bine cu telul
ca garnitura pentru mancaruri cu carne

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala