Piept de pui cu bambus si mango

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr piept de pui dezosat
  • 50 gr bambus (conserva)
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar lapte dulce
  • 1 lingurita sos soia
  • 1 lingurita sos mango (se pot folosi cubulete mici de mango proaspat calite putin la foc iute in putin suc)
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 5-6 picaturi zeama de lamaie

Mod de preparare

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si se adauga sosul de soia. Smantana se amesteca cu laptele si amidonul pana se face un sos omogen si se adauga peste pieptul de pui prajit. Se adauga sosul de mango, zaharul si se stoarce lamaia, se pune sare si piper dupa gust.
Cu legume gratinate sau orez cu legume gratinate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala