Piept de gasca umplut

(pentru 4 persoane) Pieptul de gasca se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Miezul de paine se inmoaie in lapte si se scurge.

Timp pregatire
101 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. carne de gasca (piept
  • pulpa
  • tacam)
  • 80 gr. unt
  • 2 oua
  • 80 gr. ardei gras
  • 30 gr. broccoli
  • 60 gr. stafide
  • 30 gr. patrunjel verde
  • 25 gr. miez de paine
  • un catel de usturoi
  • sare si piper

Mod de preparare

(pentru 4 persoane) Pieptul de gasca se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Miezul de paine se inmoaie in lapte si se scurge. Pulpele de gasca dezosate se taie in bucati mici si se amesteca cu miezul de paine, verdeata si usturoiul. Compozitia se da prin masina de tocat, la sita fina.

Tocatura obtinuta se amesteca cu ouale, ardeiul gras taiat cuburi, sare si piper. Compozitia se intinde in straturi fine peste pieptul de gasca, se aseaza deasupra bucatile de broccoli, apoi se ruleaza.

Rulourile se pun intr-o tava cu grasime si se introduce la cuptor timp de 1 ora.

Tacamurile de gasca se fierb pana se obtine o cantitate de 300 ml. de supa concentrata. Se adauga untul si stafidele si se mai lasa la fiert inca 3 minute.
Rulourile de gasca se taie oblic, se aranjeaza pe un platou, pe foi de salata verde, cu garnitura de cartofi si sos de stafide.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors