Naut cu usturoi

Nautul se pune intr-un vas cu apa rece si se lasa la inmuiat pentru 24 de ore , schimbandu-se apa de cateva ori . A doua zi se pune la fiert in apa c

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame naut
  • o ceapa
  • o capatana de usturoi
  • 200 grame suc de rosii
  • 100 grame ulei de masline
  • busuioc
  • piper negru macinat
  • sare
  • dupa gust

Mod de preparare

Nautul se pune intr-un vas cu apa rece si se lasa la inmuiat pentru 24 de ore , schimbandu-se apa de cateva ori .

A doua zi se pune la fiert in apa cu sare , impreuna cu ceapa taiata in patru . Dupa ce a fiert (aproximativ o ora ) se scurge de apa , se inlatura ceapa fiarta si se adauga uleiul de masline . Dupa cateva minute se adauga sucul de rosii , apoi usturoiul tocat marunt . Dupa ce sosul capata consistenta dorita se adauga busuiocul si piperul . Se serveste cu paine prajita si un vin alb sec , gen Francusa de Cotnari .

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors