Se curata cartofii, se taie felioare, se zvinta intr-o cirpa curata si se prajesc pe jumatate in ulei. Se da carnea prin masina, se amesteca cu ceapa
Se curata cartofii, se taie felioare, se zvinta intr-o cirpa curata si se prajesc pe jumatate in ulei. Se da carnea prin masina, se amesteca cu ceapa rumenita, cu un ou, sare, piper si patrunjel tocat. Se asaza intr-o cratita mare un rind de cartofi, un rind de carne tocata, din nou un rind de cartofi, un rind de carne pina se termina. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. Se da la cuptor. Cind este aproape gata, se scoate si se toarna deasupra urmatorul sos: se amesteca oul cu faina si smintina sau laptele. Se mai lasa la cuptor 30 min. Pentru cei ce tin dieta, cartofii se pun fierti si taiati felii, iar carnea fiarta si apoi tocata, amestecata cu patrunjel.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala