Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc in ulei pana se rumenesc, se amesteca intre timp carnea tocata cu 2 oua, marar, sare, delikat, ceapa
Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc in ulei pana se rumenesc, se amesteca intre timp carnea tocata cu 2 oua, marar, sare, delikat, ceapa tocata, putin suc de rosii. Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina amestecata cu pesmet, se aseaza primul strat de cartofi, apoi din compozitia de carne, peste ea, un rand de gogosari. Se repeta iar cartofi, carne, gogosari, carne daca mai ramane, apoi suc de rosii si se acopera cu un strat de cartofi peste care se toarna ouale batute cu smantana. Se introduce cratita la cuptor si se lasa cam 30 min.
Se serveste calda sau rece cu smantana
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala