Mincare acrisoara cu cartofi

Ceapa taiata marunt se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apa clocotita. Se pun cartofii cruzi, cura

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smintina
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • boia
  • 1 lingurita otet de vin
  • sare
  • patrunjel si marar

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apa clocotita. Se pun cartofii cruzi, curatati si taiati in sferturi. Se fierbe totul 20 min. Se adauga sarea, otetul, smintina, verdeata taiata marunt si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala