Miel pe pat de sfecla rosie

1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se co

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cotlete de miel dezosat
  • 2 sfecle rosii copate
  • 1 lingura de hrean ras
  • 4 felii de paine
  • 50gr unt
  • 4 felii subtiri de jambon crud uscat
  • 4 fire de rozmarin
  • 4 fire de cimbru
  • 50 ml ulei
  • 300 gr. rosii mici
  • cherry
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper

2. Se adauga rozmarinul si cimbru si se acopera cu un capac

3. Sfecla coapta, curatata de coaja se trece prin rozatoara mica si se amesteca cu hreanul

4. feliile de paine se prajesc si se ung cu untul, cat sunt inca fierbinti

5. pe fiecare felie de paine se pune o felie de jambon, peste aceasta 2-3 linguri de sfecla cu hrean

6. peste paine 3 cotlete de miel si deasupra cate un fir de rozmarin, cimbru si 2-3 rosii coapte cherry

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors