1. Am fript doi usturoi cu un ardeias iute; 2. Am adaugat
1. Am fript doi usturoi cu un ardeias iute;
2. Am adaugat crevetii
si i-am prajit 2-3 minute pina s-au facut roz dupa care i-am scos pe o farfurie;
3. Am adugat broccolini, o lingura mare de pasta miso, sos de soia, un pic de supa si am pus capacul;
4. I-am lasat pe foc cel mult 10 minute pina s-au inmuiat. Au lasat si un sosulet destul de virtos.
5. Dupa care am trecut la impachetari. In niste pachetele am pus amestecul din tigaie plus crevetii si avocado.
6. Peste aranjament am pus sos din tigaie.
Hirtia de orez este ca un fel de taitel fin care in loc sada pe linga mincare o inconjoara. Sosul din pachetel sta frumos acolo si nu iese nici daca-l rogi, pe dinafara am stropit eu ca sa nu se lipeasca pachetelele intre ele.Sosul format este resultat din combinatia pasta de miso, sos de soia si un pic de supa si este delicios. Tofu, care nu are gust de felul lui, a luat gustul sosului si al crevetilor si complimenteaza restul ingredientelor foarte bine.
Reteta propusa de Takitakikatoka.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post