Iahnia de cartofi este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se curata cartofii si se taie in lung, in sferturi. Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt.
Iahnia de cartofi este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se curata cartofii si se taie in lung, in sferturi. Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt si cand s-a ingalbenit, se pun cartofii. Se lasa putin, pe foc, apoi se toarna o ceasca de apa in care s-a adaugat o lingura de bulion, sare si o frunza de dafin. Se lasa sa fiarba inabusit fara sa se mai amestece cu lingura in cratita. Daca mai trebuie, se adauga putina apa. Se pot pune si cateva rosii taiate in doua si fara seminte. La sfarsit se adauga putin patrunjel sau marar tocat. Se lasa sa se racoreasca inainte de a servi.
Iahnia de cartofi se serveste calduta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post