Iahnie de cartofi

Se taie ceapa felioare subtiri,rosiile se curata de pielite si seminte si se taie cubulete,ardeii se taie ca taiteii si se pun toate intr-o cratita,cu

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3/4 kg cartofi
  • 2 rosii
  • 2ardei grasi
  • un gogosar rosu
  • 1/2pahar sos de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar
  • o frunza de dafin
  • o ceapa mare
  • cateva masline
  • 3 ling de vin alb

Mod de preparare

Se taie ceapa felioare subtiri,rosiile se curata de pielite si seminte si se taie cubulete,ardeii se taie ca taiteii si se pun toate intr-o cratita,cu 4 linguri ulei,pe foc mic,sa se inmoaie bine,pana incep sa se rumeneasca.Se adauga cartofii taiati bucati nu prea mari,patrunjelul si mararul verde tocate,frunza de dafin,maslinele si apa cat sa le acopere.Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba incet,la foc mic.Cand cartofii sunt aproape fierti,se toarna sosul de rosii,vinul se introduce cratita in cuptor,sa mai fiarba si sa scada,dar nu prea mult,deoarece sosul este delicios.
Dupa cum ai chef azi;rece sau cald?

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors