1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele. 2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta,
1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele.
2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta, carnea impreuna cu ceapa si usturoiul.
3. Se trece carnea de doua ori prin masina de tocat, iar apoi se pune intr-un castron mare.
4. Se adauga sosul Worcester, zaharul, galbenusul, jumatate din legatura de patrunjel tocat marunt, sarea si piperul.
5. Se amesteca bine, iar apoi se pune castronul in frigider pentru cateva ore (este recomandat sa stea pe perioada noptii)
6. Se formeaza din carnea tocata, chifle de circa 4 cm, dupa care se tocesc.
7. Chiftelele astfel pregatite se pun pe gratar sau in tigaie si se frig bine pe ambele parti.
8. Taiati chiflele in doua, ungeti daca doriti cu maioneza si asezati chifteaua de carne fripta.
9. Peste chifteaua de carne puneti felii de rosii, salata, ceapa, iar apoi mustar, ketchup si maioneza dupa gust.
10. Se pune partea deasupra a chiflei.
Se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post