Gratin de cartofi

Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Dupa ce au fiert,cartofii se curata si se taie felii felii. Se unge o tava cu putin ulei si se pun felii de c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi pisati
  • 400ml smantana(200ml smantana acra si 200ml smantana pentru frisca)
  • 100g gouda razuit
  • 1ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Dupa ce au fiert,cartofii se curata si se taie felii felii.

Se unge o tava cu putin ulei si se pun felii de cartofi una langa alta.se condimenteaza cu sare,piper si putin usturoi. Se pune un al doilea rand de cartofi si se repeta operatia.

Ceapa se toaca fin,se amesteca cu smantana si oul.se toarna compozitia peste cartofi. Se presara cu cascavalul ras.

Se pun cartofii la cuptor 40-45 min.
Se servesc cu salata si carnati

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcintă cu piept de pui şi legume

O plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt...

Plăcintă cu piept de pui şi legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide