Gnochi de cartofi

Se fierb cartofii, se dau prin masina de tocat carne, se amesteca bine cu brinza rasa, faina si 2-3 oua intregi. Se presara faina pe un fund si se ras

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 2-3 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 2-3 oua
  • ¼ kg brinza

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se dau prin masina de tocat carne, se amesteca bine cu brinza rasa, faina si 2-3 oua intregi. Se presara faina pe un fund si se rastoarna compozitia. Se ruleaza usor cu mina inmuiata in faina. Se taie bucati egale, se fac mici rulouri, se pun in apa clocotita, sarata. Se lasa pina se ridica la suprafata, se ia cu spumiera, se scurg, se asaza pe farfurie. Se toarna pe deasupra unt proaspat cald si brinza rasa si se dau la cuptor sa se rumeneasca.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan

Astazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.

Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide