Se fierb cartofii, se dau prin masina de tocat carne, se amesteca bine cu brinza rasa, faina si 2-3 oua intregi. Se presara faina pe un fund si se ras
Se fierb cartofii, se dau prin masina de tocat carne, se amesteca bine cu brinza rasa, faina si 2-3 oua intregi. Se presara faina pe un fund si se rastoarna compozitia. Se ruleaza usor cu mina inmuiata in faina. Se taie bucati egale, se fac mici rulouri, se pun in apa clocotita, sarata. Se lasa pina se ridica la suprafata, se ia cu spumiera, se scurg, se asaza pe farfurie. Se toarna pe deasupra unt proaspat cald si brinza rasa si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Astazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.
Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan