Fenicul cu salata de cartofi

Pentru fenicul cu salata de cartofi se taie pe lungime feniculul, se unge cu 2 linguri de ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tari
  • 1 bulb fenicul
  • 3 linguri ulei
  • 1 catel usturoi
  • 450 g cartofi noi
  • 100 g rosii mici taiate felii
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • 1-2 linguri vin

Mod de preparare

Pentru fenicul cu salata de cartofi se taie pe lungime feniculul, se unge cu 2 linguri de ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Se fierb cartofii, apoi se taie in doua. Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale taiate sferturi si rosiile. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus.


Se serveste cu paine crocanta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce