Se curata cartofii si se taie cuburi, nu foarte mici. Se pun la fiert. Se pun si ouale la fiert. Cand au terminat de fiert cartofii, se storc si se pu
Se curata cartofii si se taie cuburi, nu foarte mici. Se pun la fiert. Se pun si ouale la fiert. Cand au terminat de fiert cartofii, se storc si se pun intr-un vas, pe foc. Se adauga ulei si se lasa 1 minut la prajit. Se adauga ouale taiate feliute cat de subtiri si cascavalul razuit. Se adauga smantana si condimentele, dupa gust (sare, piper, busuioc, chimen).
Se servesc cu smantana, calzi sau reci.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala