Crap pe varza

Crapul se portioneaza in 10 bucati si se sareaza. Varza murata se spala se inlatura frunzele depreciate si se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.500 g crap fara cap
  • 3.500 g varza alba murata
  • 100 ml. vin alb
  • 4 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 300 ml. apa
  • 30 g sare
  • cimbru
  • piper
  • foi de dafin
  • 300 ml. ulei
  • 1 ceapa
  • 30 ml. suc de lamaie

Mod de preparare

Crapul se portioneaza in 10 bucati si se sareaza. Varza murata se spala se inlatura frunzele depreciate si se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc si se taie sfeturi. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml. apa. Bucatele de peste se aseaza intr-o tava cu 50 ml. ulei, se stropesc cu 30 ml. suc de lamaie, si se introduc la cuptor 10 min. Ceapa si varza se innabusa in restul de ulei si cu 250 ml. apa, se adauga pasta de rosii diluata, foile de dafin, cimbru. Cand varza este fiarta se adauga deaupra bucatile de peste, rosiile, vinul si se introduce la cuptor pentru cca. 15 min.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala