Clatita alpina

Cartofii se taie in cuburi si se pun in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba citeva minute. Se adauga merele curatate si taiate cuburi. Se lasa

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 500 gr. mere
  • 75 gr. slanina
  • 2 linguri margarina
  • 1-2 buc. ceapa
  • 300 gr. salam

Mod de preparare

Cartofii se taie in cuburi si se pun in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba citeva minute. Se adauga merele curatate si taiate cuburi. Se lasa focul mic. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se zdrobesc cartofii amestecindu-i cu merele. Se adauga cubuletele de slanina, ceapa si salamul prajite impreuna. Se da forma unei clatita care se rumeneste usor pe amindoua partile in untura incinsa.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala