Cartofii se taie in cuburi si se pun in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba citeva minute. Se adauga merele curatate si taiate cuburi. Se lasa
Cartofii se taie in cuburi si se pun in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba citeva minute. Se adauga merele curatate si taiate cuburi. Se lasa focul mic. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se zdrobesc cartofii amestecindu-i cu merele. Se adauga cubuletele de slanina, ceapa si salamul prajite impreuna. Se da forma unei clatita care se rumeneste usor pe amindoua partile in untura incinsa.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala