Chiftele din cartofi si varza acra cu carne

Pentru chiftele din cartofi si varza acra cu carne cartofii fierti in coaja, curatati si raciti se rad pe razatoare si se amesteca cu oul batut.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 ou
  • putina sare
  • piper (facultativ)
  • 2-3 linguri faina
  • ulei pentru prajit.
  • Umplutura:
  • 250 g varza acra
  • 125 g resturi de friptura (carne tocata)
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru chiftele din cartofi si varza acra cu carne cartofii fierti in coaja, curatati si raciti se rad pe razatoare si se amesteca cu oul batut, sare, piper si faina. Se framinta bine, apoi pe masa presarata cu faina se face din compozitie un sul din care se taie felii potrivite. Se da la fiecare felie forma de chiftea si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Aceste chiftele se pot umple cu branza sau carne tocata, sau cu urmatoarea umplutura picanta: se amesteca varza acra tocata, cu carnea tocata, ceapa taiata marunt si rumenita in ulei, ou, sare si piper.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Eclere cu crema de vanilie

Dintre toate deserturile cred ca eclerele sunt in top 5! Am facut si cu crema de vanilie si cu crema de nes dar am sa dau...

Eclere cu crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce