Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poa
Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poate lega compozitia cu doua linguri de fulgi de ovaz), sare si piper. Se poate pune la chiftele putin usturoi pisat, precum si verdeturi tocate. Se toarna cite o lingura din compozitie intr-o craticioara adinca sau in tigaie, in ulei incins.
Se servesc simple sau cu alte preparate din carne
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala