Chiftele de cartofi copti

Pentru chiftelele de cartofi copti se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 felie piine
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita verdeata tocata
  • 1 lingura pesmet
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru chiftelele de cartofi copti se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, putina frunza verde de patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in untura sau in ulei.


Chiftelele de cartofi copti se servesc calde.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors