Cartofii fierti in coaja, se curata si se scobesc. Miezul scos se zdrobeste bine cu furculita, se amesteca cu untul incalzit, oul, piper, marar si pat
Cartofii fierti in coaja, se curata si se scobesc. Miezul scos se zdrobeste bine cu furculita, se amesteca cu untul incalzit, oul, piper, marar si patrunjel tocat marunt. Se umplu cartofii cu aceasta compozitie. Se pun intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca
Se servesc cu smintina
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala