1. Spalati cartofii si inveliti-i in folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul, puneti-i inauntru si lasati-i sa se coaca, timp de 1 ora si 15 minute,
1. Spalati cartofii si inveliti-i in folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul, puneti-i inauntru si lasati-i sa se coaca, timp de 1 ora si 15 minute, la foc potrivit, pana se patrund bine.
2. Intre timp, amestecati tonul cu boabele de porumb si potriviti de sare; adaugati sucul de la 1 lamaie si amestecati. Scoateti cartofii din folie, fara sa ii curatati de coaja, taiati-i in doua pe lungime si adaugati cate 25g unt si compozitia.
Pofta buna!
Reteta Cartofi umpluti cu ton si porumb a fost propusa de Liliana-Ly pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi crocanti cu malai,
Barcute de cartofi copti,
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post