Cartofi umpluti cu sunca in coaja

Cartofii umpluti cu sunca in coaja este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se aleg cartofii tineri, netezi si la fel de mari, se spala si se coc la cuptor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cartofi mijlocii
  • 1 lingura unt
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura branza rasa
  • 100 g sunca sau
  • parizer.

Mod de preparare

Cartofii umpluti cu sunca in coaja este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se aleg cartofii tineri, netezi si la fel de mari, se spala si se coc la cuptor. Se taie la capat un capac si cu ajutorul unei, lingurite se scoate tot miezul. Se freaca repede, cat este fierbinte, cu o lingura de unt. Se adauga pe rand doua galbenusuri, branza rasa, sare si sunca taiata marunt. Se umplu cartofii la loc cu varf, netezindu-i cu lama cutitului.
Se presara cu branza rasa si se stropesc cu unt topit. Se asaza pe o tava, se dau la cuptor, se tin circa 20 de minute, pana se rumenesc deasupra. Se asaza pe o farfurie, pe servet, se servesc imediat, fierbinti. Sunca poate fi inlocuita cu aceeasi cantitate de parizer sau cabanos, taiate bucatele mici.


Cartofii umpluti cu sunca in coaja se servesc fierbinti.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors