Se inabusa ceapa bine, se adauga orezul, apa fierbinte si grasime. Se fierbe orezul pe jumatate. Se adauga apoi carnea tocata, miezul de franzela muia
Se inabusa ceapa bine, se adauga orezul, apa fierbinte si grasime. Se fierbe orezul pe jumatate. Se adauga apoi carnea tocata, miezul de franzela muiat in apa si putin stors, smintina si verdeata tocata. Se amesteca toate la un loc si se umplu cartofii. Se aseaza cartofii intr-o tava, se toarna deasupra sos de bulion cu putina smintina si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala