Se aleg cartofi de aceeasi marime, se curata si se scoate o parte din miez. Se toaca foarte marunt ceapa, se caleste in ulei, se adauga orezul si dupa
Se aleg cartofi de aceeasi marime, se curata si se scoate o parte din miez. Se toaca foarte marunt ceapa, se caleste in ulei, se adauga orezul si dupa citeva minute se stinge cu supa de pasare. Se trece carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina, se combina cu ceapa calita, apoi se pune orezul, verdeata, piperul, sarea si ouale. Se omogenizeaza foarte bine compozitia si se umplu cartofii, se prajesc pe toate fetele, dupa care intr-un vas de Jena se da la cuptor cu putina grasime. Din uleiul ramas, faina, pasta de rosii si restul de supa, se pregateste un sos, se toarna peste cartofi si se lasa vasul la cuptor sa fiarba inabusit.
Cind preparatul este gata, se serveste cu smintina
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post