Cartofi umpluti

1. Incalziti cuptorul pana la 6/200°C. Spalati cartofii, faceti o mica crapatura in ei, frecati-i cu putin ulei de masline si sarati-i, apoi coacet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 8 cartofi mici
  • • 1 lingura ulei de masline
  • • 200 g de costita
  • • 150 ml de smantana fermentata
  • • 4 cepe verzi
  • taiate felii subtiri
  • • 200 g ton din conserva
  • strecurat
  • • 3 linguri de maioneza
  • • 200 g boabe de porumb dulce din conserva
  • strecurat

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul pana la 6/200°C. Spalati cartofii, faceti o mica crapatura in ei, frecati-i cu putin ulei de masline si sarati-i, apoi coaceti-i timp de 40 de minute, pana cand sunt moi in interior, iar coaja este crocanta. Imediat ce s-au racit cat sa poata fi atinsi, taiati-i jumatati, scoateti miezul si pastrati cojile calde.

2. Prajiti costita la foc potrivit pana devine crocanta, apoi taiati-o bucati si amestecati-o intr-un castron, cu smantana si ceapa verde. Amestecati tonul cu maioneza si porumbul dulce, condimentati si puneti amestecul intr-un castron. Umpleti cartofii cu amestecul rezultat. Puteti servi aceasta umplutura si in castroane separate.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors