Cartofii taranesti sunt deliciosi si foarte populari. Intai se pun cartofii la fiert in coaja timp de 30 minute. In acest timp se curata ceapa, se taie jumatati.
Cartofii taranesti sunt deliciosi si foarte populari. Intai se pun cartofii la fiert in coaja timp de 30 minute. In acest timp se curata ceapa, se taie jumatati si se pune in apa rece.
Dupa ce au fiert cartofii, se pun intr-o strecuratoare mare si se lasa la racit. Pana se racesc cartofii se taie ceapa julien iar kaizerul fasii subtiri.
Dupa ce s-au racit cartofii se curata, se taie cuburi si se prajesc in ulei incins. In acelasi timp se pune intr-o alta tigaie si ceapa si se lasa la calit pana adevine sticloasa, se adauga kaizerul fasii si se lasa sa se rumeneasca impreuna.
Mancarea de cartofi se scoate pe un platou si deasupra ei se adauga ceapa si kaizerul. Se spala si se toaca patrunjelul si se adauga si el deasupra cartofilor.
Cartofii taranesti se servesc cu salata de vara sau de muraturi, gogosari, castraveti.
Pofta buna!!!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios