Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc. Intre timp se rad ouale fierte si brinza pe razatoarea mica, se taie sunca cubulete mici, salata fi
Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc. Intre timp se rad ouale fierte si brinza pe razatoarea mica, se taie sunca cubulete mici, salata fisiute subtiri. Se pun cartofii intr-un castron, peste ei se rastoarna sunca, brinza, ouale si salata dupa care punem maioneza, sarea si piperul si le amestecam bine. Sint deliciosi.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala