CArtofi prajiti pai

Se curata cartofii,se spala si se taie felii subtiri,apoi feliile se taie sub forma de chibrituri care se usuca intr-un servet.Se pune ulei mai mult i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6cartofi
  • 1/2litru ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata cartofii,se spala si se taie felii subtiri,apoi feliile se taie sub forma de chibrituri care se usuca intr-un servet.Se pune ulei mai mult intr-un ceaun si cand uleiul s-a infierbantat se pun cartofii,cate putini,sa se prajeasca.Se scot cu lingura cu gauri,se scurg bine si se pun intr-un vas,tot la caldura,pana ce s-au prajit toti.
Se sareaza in momentul in care se servesc,astfel se inmoaie si nu mai sunt crocanti.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce