Cartofii la cuptor cu cascaval Sofia sunt irezistibil de buni! Este o mancare de cartofi cu vinete si cascaval delicioasa, ce se prepara usor si te scoate din incurcatura in momentele lipsite de inspiratie.
Cartofii cu cascaval Sofia la cuptor sunt irezistibil de buni!
Tot ce trebuie sa faci este sa cureti cartofii si ii tai rondele subtiri. Tai si vanata in felii subtiri si condimentezi cu sare, piper si nucsoara.
Intre timp ungi o tava de copt cu unt si usturoi si incepi apoi asezatul legumelor. Intai un strat de cartofi, apoi un rand de cascaval ras si la sfarsit un rand de vinete.
Cascavalul ramas il amesteci cu ouala si cu smantana, pe care le torni peste compozitia din tava.
Totul se pune la cuptor pentru 30 de minute, la temperatura de 200°C.
Cand s-a rumenit frumos, se scoat cartofii cu cascaval Delaco de la cuptor, se presara pe deasupra rondele de arpagic si se serveste celor dragi.
Pofta buna !