Cartofi la cuptor cu cascaval

Cartofii la cuptor cu crema de branza si cascaval sunt pur si simplu deliciosi. Se prepara foarte usor si pot fi serviti ca atare sau ca si garnitura.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 oua
  • 5 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 150 g Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco
  • 200g Cascaval Rucar de la Delaco.

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert.
Intre timp, se bat cele doua oua, se curata usturoiul si se zdrobeste (se face pasta).
Se da cascavalul prin razatoare.
Se amesteca ouale cu usturoiul, cu Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco, cu untul si cu 100 g de cascaval Rucar - Delaco ras.

Dupa ce s-au fiert, cartofii se scurg bine si se amesteca intr-o tava cu toata compozitia preparata mai sus. Dupa ce i-am amestecat bine, pe deasupra se presara cealalta suta de grame de cascaval Rucar-Delaco, ras.

Se baga tava la cuptor, pana ce cartofii prind o crusta aurie.

* Aceasta reteta poate sa fie preparata cu sau fara usturoi, dupa gust. Mie personal imi place foarte mult usturoiul.


Cartofii la cuptor cu cascaval se servesc calzi, proaspat scosi din cuptor, condimentati cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna! :)

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors