Cartofii gratinati cu cascaval si oua sunt mancaruri de cartofi delicioase. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se introduc in apa cu sare.
Cartofii gratinati cu cascaval si oua sunt mancaruri de cartofi delicioase. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se introduc in apa cu sare. Se fierb si se scurg. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. in 75 g de margarina (sau unt) incalzita se adauga faina dizolvata in lapte si sare; se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se fierbe 10-12 minute, impreuna cu jumatatea de cub MAGGI. Feliile de cartofi se amesteca cu sosul obtinut, 50 g cascaval, oua si sare. in tava unsa cu 10 g margarina (sau unt) si tapetata cu pesmet se aseaza compozitia, se niveleaza suprafata si se adauga restul de cascaval si 15 g de margarina (sau unt). Se introduce la cuptor pentru gratinare.
Cartofii gratinati cu cascaval si oua se servesc calzi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post