Este o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Pentru inceput, punem cartofii spalati, la fiert in apa cu sare dupa care ii lasam sa se racoreasca putin pentru a-i putea curata de coaja.
Cartofii si ouale fierte le taiem felii.
Branzeturile le dam pe razatoarea mare.
Jambonul il taiem feliute dupa preferintele fiecaruia.
Intr-un bol batem ouale cu smantana lichida si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Ungem o tava cu putin unt si asezam un strat de cartofi, peste adaugam branza rasa (amestec), felii de oua si jambonul.
Daca branzeturile sunt destul de sarate precum in cazul meu, nu mai adaugam sare intre straturi dar daca aveti niste branzeturi mai putin sarate, peste cartofi recomand sa presarati putina sare.
Repetam operatiunea, astfel eu am avut 3 straturi de cartofi cu oua, branza si sunca iar ultimul strat de cartofi.
Peste turnam compozitia de smantana si oua si dam tava la cuptor pentru cca. 40 de minute, pana se rumenesc frumos cartofii.
Noi am servit cu un sos de usturoi, miere, mustar, otet si iaurt grecesc.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate