Cartofi deliciosi

Se fierb cartofii in coaja, doar pe jumatate, apoi se curata coaja, se taie un capacel si se scobesc de miez cu atentie pentru a nu-i perfora. Miezul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 buc. cartofi mari
  • 200 gr. parizer
  • 3 felii cascaval
  • 3 oua
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, doar pe jumatate, apoi se curata coaja, se taie un capacel si se scobesc de miez cu atentie pentru a nu-i perfora. Miezul fierbinte se amesteca bine cu untul si cascavalul ras. Se adauga apoi parizerul tocat, ouale, sarea si piperul. Se omogenizeaza totul foarte bine si apoi se umplu cartofii. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza cartofii umpluti si se dau la cuptor pina se rumenesc.
Puteti pune peste cartofi, cind ii scoateti din cuptor, putina smintina si patrunjel verde. Se servesc calzi.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala