Cartofi cu usturoi

Cartofii se curata si se taie cubulete. Usturoiul se zdrobeste si se caleste in unt. Se adauga cartofii si prajim impreuna cam 5 minute. Se pune t

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 grame unt
  • 2 kg cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 50 grame cascaval ras Emental
  • 2 linguri parmezan ras
  • arpagic verde sau rozmarin
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Usturoiul se zdrobeste si se caleste in unt.

Se adauga cartofii si prajim impreuna cam 5 minute.

Se pune totul intr-un vas iena, saram, presaram cascavalul si arpagicul verde sau rozmarinul taiat marunt.

Se coace in cuptorul incalzit la 180 grade, cam 40 minute.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors