Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert intregi. Nu trebuie sa fiarba complet. Se scurg bine de apa, se taie un capacel si se scobesc cu grija
Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert intregi. Nu trebuie sa fiarba complet. Se scurg bine de apa, se taie un capacel si se scobesc cu grija cu rondeaua sau cu un cutit. O parte din miezul scobit se amesteca bine cu sunca tocata, oul si sarea. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Capacelele se pot lipi cu putin albus oprit din oul pentru umplutura. Se pun cartofii intr-o cratita, cu uleiul si cu apa sau zeama de rosii si se dau la cuptor pentru 20 minute. Pentru cei care nu tin dieta, se amesteca umplutura cu piper si smintina, iar cind se dau la cuptor, se adauga zeama de carne sau sos de rosii.
Se servesc calzi
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala