Cartofi cu ou si lapte

Cartofii curatati se taie cruzi in felii rotunde subtiri, se sareaza si se aseaza intr-o forma unsa. Se bate oul cu laptele si se toarna peste cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • o ceasca lapte
  • 1 ou
  • 2 linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Cartofii curatati se taie cruzi in felii rotunde subtiri, se sareaza si se aseaza intr-o forma unsa. Se bate oul cu laptele si se toarna peste cartofi. Se pun citeva bucatele de unt deasupra si se dau la cuptor fierbinte 30-40 min.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid

Andra Mihail ne surprinde astăzi cu Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid....

Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide