Cartofi cu lapte

Se curata cartofii cruzi de coaja si taie rondele sau ca si pentru prajit. Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu ulei, se sareaza si se pipereaza dupa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 800 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii cruzi de coaja si taie rondele sau ca si pentru prajit. Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu ulei, se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se dau la cuptor, la foc potrivit si se lasa sa fiarba in lapte. Dupa ce a scazut tot laptele se mai lasa inca pina se rumenesc.
Cu diferite fripturi

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu capsuni

Tot alegand la capsuni pentru dulceata,am dat deoparte capsunile mari.Si cum nu le puteam lasa parasite,le-am gasit leac...

Prajitura cu capsuni
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide