Se caleste o ceapa mijlocie taiata marunt in doa linguri ulei doar pana devine transparent.se adauga 4-5 cartofi taiati rondele, boia, cateva picatur
Se caleste o ceapa mijlocie taiata marunt in doa linguri ulei doar pana devine transparent.se adauga 4-5 cartofi taiati rondele, boia, cateva picaturi ulei chili, sare. Se amesteca 2-3 minute. Se adauga 1 l. apa si se fierbe 20 de minute. In timp ce fierbe, se bate intr-un castronas 1 ou, 1/3 pahar apa, un pic de sare si se amesteca bine de tot cu 5-6 linguri faina.
La cartofii care fierb se adauga cu lingurita galuste mici (atentie ca cresc) se mai fierbe 10-12 minute, se repara gustul si pofta buna. Lingurita se umezeste tot timpul in zeama, sa nu se lipeasca.
Se serveste calda, cu muraturi asortate. Alte retete recoamandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios