Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galben
Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbenusurile de ou smantana si condimentele iar din albusuri se bate o spuma tare. Ingredientele de baza se amesteca si se adauga spuma. Se toarna incet compozitia intr-o tava chec tapetata cu bacon taiat felii. Se adauga si putina apa si se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 40 de minute. Cand s-a copt se toarna intr-o tava si se feliaza.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Orez ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post