Cartofii crocanti in malai vor fi un aperitiv ideal la un bufet sau pot fi folositi si ca si garnitura. 1.Cartofii se curata, se taie in lung in 4 sa
Cartofii crocanti in malai vor fi un aperitiv ideal la un bufet sau pot fi folositi si ca si garnitura.
1.Cartofii se curata, se taie in lung in 4 sau 8 se sareaza si se dau prin faina de malai. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei, unul langa altul si se coc in cuptorul incins pana se rumenesc.
2. Nu m-am uitat la ceas dar cred ca i-am tinut 30 de minute. Sunt foarte crocanti din cauza crustei de malai, nu sunt uleiosi.
Se servesc cu mujdei de usturoi.
Reteta propusa de Amalia aa
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Este prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala