Cartofi copti in cuptor cu branza si smantana

Cartofii copti la cuptor, serviti cu branza, smanatana si menta sunt o mancare de cartofi delicioasa, usor de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g branza moale de vaci
  • 1 lingura menta verde tocata
  • 5 linguri smantana
  • 1 catel usturoi pisat
  • sare de mare
  • putin ulei de masline
  • cartofi pentru copt

Mod de preparare

Pentru cartofi copti in cuptor cu branza si smantana se coc in primul rand cartofii dupa sfaturile din articol, timp de 1 ora. Daca doriti o aroma mai intensa de menta, cartoful se poate taia pe lungime pana la jumatate lui, iar in crapatura sa puneti cate 2 frunze de menta.

Se amesteca branza cu smantana, menta si usturoiul. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se taie cartofii in cruce si se umplu cu compozitia de branza. Se servesc cu salata verde.


Cartofii copti la cuptor cu branza si smantana sunt cei mai buni calzi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce