Cartofii copti cu salata de ierburi aromate pot servi drept preparat pentru un mic dejun mai sofisticat, sau ca si garnitura la diverse feluri de carne.
Se spala cartofii, se scurg bine, se ung cu ulei si pe urma se tavalesc printr-un amestec de sare, piper si boabe de coriandru pisate. Se pun intr-o tava, se baga la cuptor si se coc 45-50 de minute. Se curata salata si se spala, se spala toate verdeturile si se scutura bine de apa. Se aleg frunzele (cele mai mari se mai rup in bucatele), ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Se prepara o marinata din doua linguri de otet, ulei, sare si piper, se toarna peste verdeturi, se amesteca bine si deasupra se presara telemeaua faramitata. Se stropesc cartofii copti cu restul de otet si se servesc cu salata.
Se va servi cu sosul preferat sau langa un fel de carne.
Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa Această prajiturică o folosesc si la Paște in loc de pasca...
Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala