Wok cu salam tip Parizer

Se taie salamul feliute si se prajeste (nu prea tare). Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga grasimea in exces. Se taie legumele in buc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6oo gr. salam tip Parizer
  • 1 lingura margarina
  • 1/2 dovlecel
  • 2 ardei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 3 linguri ketchup condimentat
  • 3 linguri soia
  • 2 linguri miere
  • 1 dl apa
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie salamul feliute si se prajeste (nu prea tare). Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga grasimea in exces. Se taie legumele in bucatele si se prajesc pentru citeva minute. Se adauga ketchup, soia, apa si miere si se lasa sa fiarba 1-2 minute. Se adauga sare, piper si salamul
Se serveste cu orez

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala