Vrabioara de vita cu ulei de trufe albe

• fasonati carnea de vita daca este nevoie• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver• vidati

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
840 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vrabioara 1 buc 1,5 kg, cca 6 cm grosime
  • rozmarin 2 crengute
  • cimbru 1 crenguta
  • ulei de trufe albe - 1 lingurita
  • unt 25 g
  • sare, piper negru dupa gust

Mod de preparare

• fasonati carnea de vita daca este nevoie
• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver
• vidati vrabioara cu aparatul de vidare FoodSaver apasand butonul pentru extra umiditate si folosind un servetel in punga pentru a absorbi sucurile create in exces
• introduceti vrabioara la 55 de grade in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox (abia cand apa din SousVide a atins temperatura setata)
• scoateti-o dupa 14 h si lasati-o sa se odihneasca cca 30 de minute
• optional, puteti incinge o tigaie si o puteti sota in unt cu putin ulei pana cand aceasta se va rumeni
• se serveste medium.
Pofta buna!

*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori mai mult decat esentiali.

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...

Parteneri
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita