Mancarea de vitel cu orez si ciuperci este gustoasa si satioasa. Se prepara din muschi de vitel, orez, ciuperci, ardei, vin rosu, ceapa, ulei, capere si unt.
Muschiul de vitel se spala, apoi se condimenteaza cu sare, piper si se frige la foc mare in 50 gr unt. Dupa ce s-a prajit pe toate partile, se scoate din tigaie si se tine la cald. In grasimea ramasa se adauga vinul, dupa 2 minute se adauga ardeiul gras maruntit, caperele si 100 ml supa de vita. Se lasa la fiert la foc mic, pana se ingroasa sosul. Separat se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile feliate si cimbrul. Se adauga orezul si dupa 5 minute se adauga putin cate putin supa de vita ramasa. Dupa ce orezul a fiert, se adauga untul ramas si parmezanul. Se potriveste totul la gust de sare si piper,
Muschiul de vitel se serveste pe pat de orez si ciuperci, stropit cu sosul de capere fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Drob
Ciorba de miel
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post