Vinetele umplute cu piept de pui sunt delicioase si se prepara foarte repede. Pentru aceasta reteta cu vinete va trebuie 2 vinete si 1 piept de pui dezozat fiert sau la gratar.
Vinetele umplute cu piept de pui sunt delicioase si se prepara foarte repede. Pentru aceasta reteta taiem vinetele pe lungime si le scobim de miez. Taiem cubulete miezul de vinete si carnea. Tocam marunt ceapa si o calim. Adaugam peste ceapa miezul de vinete iar peste 2 minute carnea si lasam la foc mic sa fiarba cam 5 minute, pentru a se intrepatrunde aromele. Punem apoi 1 ou, 2 linguri de vodca, mararul tocat marunt, sare si piper si le mai lasam la foc mic cam 1 minut.
Oparim vinetele in apa cu putina sare. Le scoatem, le scurgem si le punem in tava. Umplem vinetele cu amestecul din tigaie si dam la cuptor pentru 20-25 de minute. Cu 5 minute inainte sa scoatem vinetele umplute cu piept de pui presaram peste acestea cascaval ras.
Vinetele umplute cu piept de pui le putem servi calde, cu smantana. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar divainbucatarie.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post