Se taie vinetele pe lungime. Se presara cu sare, apoi se lasa circa o ora pe hartie pergament, sa se scurga. Dupa aceea, se dau prin faina, se prajes
Se taie vinetele pe lungime. Se presara cu sare, apoi se lasa circa o ora pe hartie pergament, sa se scurga.
Dupa aceea, se dau prin faina, se prajesc in ulei incins si se lasa din nou sa se scurga de grasime pe o alta hartie pergament.
Vinetele se scobesc apoi cu o lingura, iar miezul se aseaza intr-un vas termorezistent, uns cu ulei, si se introduce la cuptor.
Se umplu vinetele cu o compozitie preparata din ciupercile calite, amestecate cu miezul vinetelor, un catel de usturoi pisat, ficatul taiat marunt, ceapa tocata si calita, patrunjelul tocat de asemenea marunt si o felie de miez de paine, inmuiata in lapte si stoarsa bine.
Se toarna deasupra bulion si se lasa vasul la cuptor timp de 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala