Pentru vinete umplute cu carne de vita vinetele se spala, se taie in doua pe lungime, mentinand codita si se cresteaza miezul cu cutitul. Ceapa se curata si se taie marunt.
Pentru vinete umplute cu carne de vita vinetele se spala, se taie in doua pe lungime, mentinand codita si se cresteaza miezul cu cutitul. Ceapa se curata si se taie marunt. Carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati, dupa care se toaca cu masina impreuna cu ceapa. Rosiile se decojesc in apa clocotita si se taie felii. Oul se trece prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Vinetele se inabusa la cuptor in 50 ml ulei cu 30 ml apa, se racesc si se scoate miezul. Carnea tocata impreuna cu ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa adaugata treptat, se raceste, se amesteca cu ou, cu miezul de la vinete, jumatate din patrunjel, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele si se aseaza in tava unsa cu 20 ml ulei. Deasupra, se aseaza felii de rosii, cascaval ras si se introduce la cuptor 15-20 minute.
Vinetele umplute cu carne de vita se servesc calde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post